רולדה מעלפת עם תות וניל ושוקולד לבן

אופירה יחיא

רולדת תות וניל / אופירה יחיא

 

המרכיבים-
לרולדה :
לתבנית התנור הגדולה
6 ביצים גודל m או 4 לארג'
קורט מלח
6 כפות סוכר
4 כפות שמן
4 כפות קמח
2 כפות קורנפלור

קרם –

שמנת מתוקה

3 כפות חםב

3 כפות סוכר

3 כפות אינסטנט וניל

למריחה ריבת תות

100 גר שוקולד לבן  לקישוט
ההכנה –
לרפד תבנית תנור בנייר אפיה רצוי להכין את כל המצרכים מראש כי את כל הבלילה מכינים במיקסר .
מפרידים ביצים.
מקציפים חלבונים עם קורט מלח ומוסיפים סוכר בהדרגה , מורדים מהירות מיקסר ומוסיפים חלמונים , שמן ואת הקמח והקורנפלור .
משמנים את הנייר אפיה יוצקים את הבלילה ומיישרים .
אופים בטורבו 170 מעלות כ 10 דקות בערך .
מקררים היטב .
למלית :
ריבת תות איכותית
לקרם וניל :
250 מל שמנת להקצפה
3 כפות סוכר
3 כפות פודניג וניל
3 כפות חלב
להקציף הכל יחד .
למרוח בעדינות שכבה של ריבה אם הריבה קשה למריחה להכניס את הצנצנת לקערה עם מים חמים .
מעל הריבה נמרח שכבת קרם לא עבה .
נגלגל ונכניס למקפיא ל 3 שעות.
נוציא נמרח יתרת קרם .
לקישוט המסתי בפולסים 100 גרם שוקולד לבן הכנסתי לשקית זילוף וזלפתי ( ראה תמונה )
קישוט במעט קרם ואת התותים טבלתי בשוקולד לבן מומס הנחתי על נייר אפייה והכנסתי מעט למקפיא .
וקשטתי .
יוצא מדהים טעים ויפה
תכינו תהנו ו תשתפו
אוהבת אופירה יחיא
מתכון זה נכתב מכל הלב להצלחה מלאה 🍓🍓🍓

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *