רוצים מתכון למאפינס הכי קלים וטעימים שאכלתם?? בלי חמאה ובלי מרגרינה ובלי שמן.. אבל חלביים עם אופציה לפרווה .
מאפינס מעלפים מלי מאירוב
המרכיבים –
250 שמנת מתוקה (אריזה)
כוס וחצי סוכר – אפשר כוס
2 ביצים
כוס ורבע קמח
כפית אבקת אפייה
וניל
קורט מלח
כוס וחצי שוקולד צ'יפס
ההכנה –
לקערת מיקסר נכניס 250 מ"ל שמנת מתוקה או צמחית לפרווה עם כוס וחצי סוכר.
נקציף לקצפת יציבה..ננמיך מהירות ונוסיף 2 ביצים עד לאיחוד .
נוסיף כוס ורבע קמח(175 גרם) כפית אבקת אפיהצכפית תמצית וניל מלח.
לערבב עד איחוד ולהוסיף כוס וחצי שוקולד צ'יפס חלב או מריר.
אני שמתי חלב.
ולקפל לתערובת.
להעביר למנג'טים עד 3/4 מהגובה
או תבניות נייר לקאפקייקס..ואת המנג'טים בתבנית מאפינס.
לי יצא 16 יחידות.
לאפות 17 דקות בערך או יותר על 190 מעלות.
לבדוק עם קיסם אם מוכן.
לא לפתוח תנור ב 17 דקות הראשונות.
המתכון בכוס מדידה או חד פעמי חם.
בהשראת האלופה רעות זומר