עוגת קרם תפוזים מטריפה כזו לא הכנתם

מלי מלכה

העוגה שלי לשבת
עוגת קרם תפוזים👌

מאת מלי מלכה

המרכיבים-
בצק –

כוס ורבע קמח
150 גר '  חמאה
חצי כוס אבקת סוכר
שקית אפיה
שתי כפות יוגורט

מילוי-

2 תפוזים

כף קורנפלור

חצי כוס אבקת סוכר

50 גר חמאה

ההכנה

בצק –
כל המרכיבים לערבב יחד לבצק .לחלק את הבצק לחצי.
חצי אחד להכניס למקפיא לארבעים דקות.
את החלק השני לשטח בתבנית משומנת עגולה קוטר 24 .
את התפוזים שטופים היטב ונגרד בפומפיה את הקליפה.

נשים בקערה בצד. אחר כך , נקלף את התפוזים ,ללא הקליפה הלבנה ונוריד את הגרעינים.
נחתוך לקוביות ונטחן אותם במעבד מזון .

נוסיף את גרידת התפוזים שגירדנו.

נשים הכל בסיר קטן ונבשל את הקרם נוסיף כף גדושה של קורפלור ו50 גרם חמאה נערבב היטב נוסיף חצי כוס אבקת סוכר ,

נערבב היטב עד לסמיכות .

נשפוך את הקרם שהתקבל על הבצק בתבנית .

נוציא את הבצק מהמקפיא נגרד מעל הקרם.

אפייה על 180 מעלות בערך 45 דקות.

לסיום נבזוק מעל אבקת סוכר.

עוגה טעימה להפליא ממליצה בחום🥰

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *