עוגת שיש קינמון מעלפת

מיטל בנימין

 

עוגת שמנת וקינמון

מיטל בנימין

המרכיבים –
2 שמנת מתוקה
3 ביצים
2 כוסות סוכר
3 כוסות קמח תופח

תערובת קינמון –
6 כפות סוכר חום/לבן
3 כפות קינמון

ההכנה –

להקציף שמנת מתוקה אחת עם הביצים והסוכר 3 דקות.

אחרי 3 דקות להוסיף לסרוגין את הקמח והשמנת השניה.
בתבנית משומנת לשפוך חצי מהבלילה לפזר חצי מתערובת הקינמון לכסות עם שאר הבלילה ולפזר את שאר הקינמון
לאפות ב 180 מעלות בין 40 ל 50 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *