טו בשבט בפתח וזה הזמן לעוגות שוות עם פירות יבשים .
עוגת טו בשבט קלה
מאת רותי אנג'ל
המרכיבים –
3 ביצים
7 כפות סוכר חום או רגיל
כפית קינמון
שקית סוכר ווניל
10 כפות קמח
חצי כפית סודה לשתייה
300 גר פירות יבשים מכל סוג
קצוצים אפשר גם אגוזים.
ההכנה –
להקציף ביצים ולהוסיף את הסוכר .
לאחר מכן להוסיף את כל שאר החומרים.
לבלילה חלקה.
למזוג ל 2 תבניות אינגליש
לאפות חום בנוני 170 מעלות עד שמשחים כחצי שעה .
לקרר ולפרוס דק.