עוגת פירות יבשים במיוחד לט"ו בשבט

רותי אנג'ל

טו בשבט בפתח וזה הזמן לעוגות שוות עם פירות יבשים .

עוגת טו בשבט  קלה

 

מאת רותי אנג'ל

 

המרכיבים –

3 ביצים

7 כפות סוכר חום או רגיל

כפית קינמון

שקית סוכר ווניל

10 כפות קמח

חצי כפית סודה לשתייה

300 גר פירות יבשים מכל סוג

קצוצים  אפשר גם אגוזים.

ההכנה –

 

להקציף ביצים ולהוסיף את הסוכר .

לאחר מכן להוסיף את כל שאר החומרים.

לבלילה חלקה.

למזוג ל 2 תבניות אינגליש

לאפות חום בנוני 170 מעלות עד שמשחים כחצי שעה .

לקרר ולפרוס דק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *