
זה הזמן להכין קרמבו ביתי
לא מסובך כמו שזה נראה
מאת – Smadi Aharoni
המרכיבים–
100 גרם חלבון
200 גרם סוכר
כפית תמצית וניל
ביסקוויטים עגולים דקים
יש לאוראו או אחרים
לגלאסג' – ציפוי שוקולד
175 גרם שוקולד מריר/ חלב
40 גרם חמאת קקאו- להשיג בחנויות מתמחות לאפייה
ההכנה –
בקלחת על בן מארי – סיר עם מים רותחים ומעליו קלחת,
שמים חלבון וסוכר ומערבבים בלי להפסיק עם מטרפה עד שהסוכר נמס ,
עובדים על אש גבוהה בהתחלה ואז מורידים לאש קטנה .
ברגע שהסוכר נמס מורידים מהאש ומעבירים לקערת מיקסר עם בלון הקצפה .
מוסיפים כפית תמצית וניל אם רוצים טעם מוקה מוסיפים כפית וחצי של נס קפה .
מקציפים הכול בערך 7 דקות עד נוצר קצף חזק ויציב.
מעבירים לשק זילוף עם צנטר 12 ומזלפים על גבי עוגיית דק דק של אוראו או כל ביסקוויט עגול אחר .
מקפיאים למשך שעה
לפני הציפוי
לגלאסג'
175 גרם שוקולד מריר/ חלב
40 גרם חמאת קקאו
ממיסים הכול על בן מארי ומקררים ל – 30 מעלות בערך 5 דקות
טובלים כל קרמבו בשוקולד ומקררים