כל כך טעים וקרנצי
מתאים גם לחנוכה
עוגיות זנגולה מהמטבח העיראקי
מאת טובה
המרכיבים-
קילו קמח
2 שקיות סוכר וניל
2 כפות קורנפלור
1 שקית אבקת אפיה
1 כף שמרים יבשים
6 כוסות מים פושרים
קצת מלח
ההכנה –
לערבב וללוש את כל החומרים לבצק.
הבצק צריך להיות דליל מאד מאד.
לא להיבהל.
לתת מנוחה כ – 20 דקות.
לקחת שקית זילוף עבה ולשים את הבצק בתוכה.
לחמם שמן לטיגון עמוק.
לגזור בקצה חור קטן .
לזלף בצורת ספירלה עיגולים לתוך השמן החם .
לטגן לצבע חום
לאחר שמוציאים לטבול בדבש.
מתכון לדבש –
2 כוסות סוכר
כוס מים
סחיטת לימון.
לבשל על האש עד הסמכה.