ביצים ממולאות – מנה ראשונה אהובה ונוסטלגית

איילה מרציאנו

ביצים ממולאות – מנה ראשונה אהובה ונוסטלגית

 

מאת איילה מרציאנו

 

המרכיבים-

4-6 ביצים קשות

2 מלפפון חמוץ חתוכים דק

2 כפות מיונז

מעט חרדל

פלפל שחור גרוס

חופן שמיר או פטרוזיליה קצוץ

(אופציה – 2 כפות טונה )

אופן ההכנה –

לחתוך לחצי את הביצים הקשות

לרסק את החלמונים ולהוסיף את שאר המרכיבים.

למלא את הביצים ולקשט בעלה פטרוזיליה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *