
כמה קלה ומהירה
עוגת נוטלה
המרכיבים-
1 צנצנת קטנה (350 גרם) נוטלה או 1/2 צנצנת גדולה
2 ביצים L
2/3 כוס קמח תופח
(ניתן להכין בתבנית קטנה יותר בחצי מכמות המצרכים )
לרוטב שוקולד
100 גרם שוקולד חלב או מריר
100 מ”ל שמנת מתוקה
ההכנה-
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה בינונית טורפים את הנוטלה והביצים עד שהביצים נטמעות ונעלמות.
מוסיפים את הקמח וטורפים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
יוצקים לתבנית משומנת אינגלישקייק/תבנית עגולה קוטר 20/22, ואופים במשך 15 עד 20 דקות.
– בינתיים ממיסים שוקולד ושמנת במיקרו ומערבבים עד שנוצר רוטב שוקולד מצפים את העוגה ומעבירים למקרר.
אוכלים את העוגה בטמפרטורת החדר.