פרגיות צלויות בתנור ברוטב אסייאתי

מתכון לפרגיות – גלית בר

פרגיות ברוטב אסייאתי

 

המרכיבים-

למרינדה:
חצי כפית שום כתוש
חצי כפית ג’ינג’ר טרי
רבע כוס שמן זית
2 כפות סויה
2 כפות דבש
מלח , פלפל
טימין קצוץ טרי
2 כפות צילי מתוק / חריף
מעט קינמון
חצי כפית סוכר חום
כף קונפלור

שמן זית

הכנה –

לשים את הפרגיות במרינדה לפחות שעה או כל הלילה .

ואז להכניס לתנור על 180 מעלות עד שמוכן ויש צבע שחום נהדר . בערך חצי שעה.

פרגיות צלויות בתנור ברוטב אסייאתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *