העוגה הכי טעימה והכי קלה שתכינו
ללא מיקסר ! מתכון באדיבות גילה מוגמי
המרכיבים-
עוגת שכבות שוקולד וקראנץ אגוזים
לבצק –
3 כפות סוכר
4 כפות מים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
חצי כוס שמן
ביצה אחת
שכבה שניה-
150 גרם שוקולד קוביות
לשכבה שלישית-
כוס סוכר
1 וחצי כוס אגוזים גרוסים
4 סוכר וניל
חצי חבילת מרגרינה/חמאה
חצי כוס שמן
4 ביצים
ההכנה –
מכינים בצק לתחתית –
לערבב בקערה (אין צורך במיקסר)
ללוש היטב
לשטח בתבנית מלבנית 20/30
לאפות כ 10 דקות 170 מעלות.
להוציא מהתנור ולפזר קוביות שוקולד חתוכות ברווחים (כחבילה וחצי) על הבצק ולהכניס לתנור
בנתיים כשהעוגה בתנור להמיס על הגז:
1 כוס סוכר
1 וחצי כוס אגוזים גרוסים
4 סוכר וניל
חצי חבילת מרגרינה
חצי כוס שמן
לערבב היטב
לקרר מעט ולהוסיף 4 ביצים תוך כדי עירבוב בין ביצה לביצה
לשפוך את הבלילה על הבסיס של העוגה ולהכניס להמשך אפיה על חום 170 כ 40 דקות
העוגה מוכנה כשהלמעלה קריספי
בהצלחה