-גוזגיזדה-מאפה בוכרי עם מילוי בשר ובצל??
מתכון לגוזגיזדה מאת אינסה דוידוב באיבביאב
המרכיבים –
קילו קמח מנופה
2 כפות מיונז
כף מלח
2 כפות חומץ
אבקת אפייה
כוס וחצי מים של חד פעמי חם (במידה וצריך עוד מים להוסיף בהדרגה עוד כחצי כוס)
למילוי:
כקילו בשר קוביות קטנות מס 2 או מס 4 מי שאוהב אפשר להוסיף קוביות של שומן כבש ( כ50 גרם)לחתוך לקוביות קטנות.
כ8-7 בצלים גדולים לקצוץ דק דק.
תבלינים מלח, פלפל גרוס וכמון אני שמה לפי העין.
ההכנה –
נכין בצק מכל המצרכים נערבב יחד אפשר במיקסר.
הבצק אמור להיות חזק .לעגל את הבצק לעטוף בשקית ולהניח מעליו מגבת
לתת לו לנוח כשעה.
נכין את המילוי –
נפזר את התבלינים על הבצל ונערבב את הבצל עם הידיים ורק אחרי זה נוסיף את הבשר ונערבב..
נרדד בצק , נקרוץ עיגולים ונמלא במלית.נסגור לצורת משולש.
למרוח ביצה ולפזר שומשום
לאפות בחום של 180 מעלות עד הזהבה
שיהיה בהצלחה ובתאבון❤️
4 תגובות
את הבשר צריך לבשל לפני?
לא
לא מטגנים את הבצל ? לא מבשלים קודם את הבשר ??
לא