מבטיחה שאחרי שתנסו לא תקנו יותר גרנולה בסופר. עליי
גרנולה ביתית טעימה
מתכון מאת אדית חכים
המרכיבים –
4 כוסות קוואקר רגיל שלם (לא מהיר הכנה)
חצי כוס דבש או סילאן
8 כפות שמן
2/3 כוס חצאי שקדים מולבנים
2/3 כוס אגוזי מלך או פקאן
2/3 כוס גרעיני דלעת
2/3 כוס גרעיני חמניה
3/4 כוס אגוזי לוז
3/4 כוס קשיו טבעי
3/4 כוס רצועות קוקוס עבים
2/3 כוס חמוציות ללא סוכר
כ-2 כפות קינמון
ההכנה –
לערבב קוואקר עם שמן וסילאן.
להוסיף את כל שאר המצרכים ולערבב בעדינות.
לפזר לתבנית רחבה עם נייר אפיה בשכבה אחת בלבד!
לאפות כעשרים דקות בחום נמוך 160-170 מעלות.
לבדוק אחרי רבע שעה ולוודא שלא יישרף.
לצנן מעט ולפרק עם הידיים ולאחסן בצנצנת אטומה(אחרי שחילקתם לחברים).
בתאבון ♡
***ממומלץ לגוון בסוגי האגוזים ככל העולה על רוחכם.
2 תגובות
מומלץ להוסיף את החמוציות אחרי האפייה
אוקי