עוגת גבינה קלה קלה לעצלנים
רק לערבב ולאפות
מאת – Stephanie Elizur
תבנית קפיצית עגולה 26
המרכיבים-
לבסיס
250 גר פתי בר טחון (שזה חבילה אחת מתוך שתיים שמגיעות)
מאה גר 'חמאה מומסת מערבבים הכל ביחד ומהדקים בתחתית התבנית
לבלילה
1 קג גבינה לבנה 5 אחוז
ארבע ביצים
כוס סוכר
כפית ת.וניל
חבילת אינסטנט פודינג
ההכנה –
מערבבים הכל למרקם חלק שופכים מעל הבסיס ומכניסים לתנור 180 מעלות 45 דק .
המרכז של העוגה תהיה קצת רוטטת אבל זה בסדר גמור כשהיא מתקררת היא מתייצבת
בהצלחה לכולם