ריח של חורף באוויר קבלו מתכון לעוגת תפוזים חורפית
חורף ואתו הריח הטוב של עוגת תפוזים… עוגת תפוזים
מתכון מאת – Dalit Wagman-karov
המרכיבים-
3 ביצים.
1 כוס סוכר.
1 כוס שמן קנולה.
1 אינסטנט פודינג וניל .
1.5 כוסות קמח תופח
1/2 כוס קוקוס טחון.
1 כוס מיץ תפוזים.
ההכנה –
העוגה ללא הפרדת ביצים הכל ביחד במיקסר,
להתחיל עם הביצים הסוכר ופודינג,לערבב ולהקציף היטב.
להמשיך עם הרטובים ואז הקמח והקוקוס עד שמתקבלת תערובת חלקה .
לחלק לשתי תבניות אינגליש רגילות משומנות
אפייה חום בינוני 180 מעלות בערך 40 דקות עד שהעוגות יציבות במרכז
בהצלחה ובתאבון דלית.
7 תגובות
אפשר לוותר על הקוקוס?
כן
היי, תודה על המתכון. במידה ועושה בתבנית יותר גדולה, 24 או 26?
ובנוסף, יש אפשרות עם מקציף חשמלי ידני או עם מטרפה? איזה מרקם אמור להתקבל בסופו של דבר?
כן עוגה בחושה
מושלמתתת ❤️❤️❤️
עוגה מדהימה כבר שבוע שלישי שאני מכינה אותה.
בתבנית אחת הוספתי קליפות תפוז צבעוניות
של פעם והטעם גן עדן.
שבת שלום
ותודה על המתכון
יופי נהדר