הכנתי פשטידה מהירקות שהיו לי בבית
עם קצת גבינות יצא מדהים
וההכנה בנינג'ה
הכינה חני גלוקשטד סדן
המרכיבים –
קישוא
גזר
בטטה
בצל
רבע חבילה ברוקולי קפוא
2 ביצים
קוטג'
שמנת חמוצה- אפשר גבינה לבנה
מה שיש במקרר
3 כפות קמח / כל קמח שיש
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט אבקת שום
לקישוט שומשום למעלה
ההכנה –
לערבב בקערה –
קישוא חתוך לחצאי עיגולים דקים, גזר ובטטה מגורדים גס, בצל חתוך דק, ברוקולי .
להוסיף 2 ביצים, קוטג, שמנת חמוצה (יכול להשתנות, לפי מה שיש במקרר מאלתרת), 3 כפות קמח/אפשר במקום קמח לשים קורנפלור או פירורי לחם .
מלח, פלפל שחור, אבקת שום.
לערבב היטב, אופציה שומשום למעלה.
להעביר לתבנית ריבועית על ניר משומן .אפייה בתנור 180 מעלות או
להכניס לנינג'ה bake 180 מעלות עד שמוכן (חצי שעה -40 דקות).
תהנו