את המאפה הזה לא תפסיקו לאכול – שבלול פילו קריספי וטעים בטירוףף

Gali Tal Kukiashvili Adv

את המאפה הזה אתם לא תפסיקו להכין

טעים בטירוףף

שבלול פילו תרד ומלא גבינות

מאת – גלי טל

המרכיבים-
עלי פילו
מעט שמן זית/חמאה מומסת למריחה/ספריי שמן
מילוי –
250 גרם גבינת חמד/צפתית לפורר
250 גרם גבינה בולגרית לפורר
חצי כוס פירורי מוצרלה
2 ביצים
 פלפל לפי הטעם,
חצי ק"ג תרד שחלטנו
ההכנה-
1. את התרד לחלוט במים רותחים ולסנן טוב.
לערבב את כל המצרכים .
2.על משטח עבודה נקי מניחים עלה פילו אחד ומורחים אותו במעט שמן, עליו מניחים עוד עלה וגם אותו מורחים בשמן.
3. ממלאים שק זילוף במילוי ומזלפים לרוחב העלה פילו שכבת מילוי.
מגלגלים לגליל ארוך ויוצרים צורה של שבלול וחוזרים על הפעולה רק שאת שאר העלים הממולאים עוטפים את השבלול וחוזר חלילה
4. למרוח את השבלול תחילה בשמן ולאחר מכן בביצה טרופה ולפזר שומשום
5. לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 20 דק'. או עד שמתקבל צבע שזוף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *