מוקפץ קל והכי טעים
מאת – Odelya Kaduri
המרכיבים-
בצל
גמבה
פלפל צהוב
גזר
פטריות טריות
גזר גמדי
פלפל חריף
רבע כרוב ירוק
רוטב צ'ילי מתוק
רוטב סויה 3-4 כפות
טריאקי 3 כפות
חזה עוף או פרגית -חצי קילו רצועות
לערבב עם
מעט פפריקה
מלח
סויה
כפית קורנפלור
נודלס לבשל לפי ההוראות
להגיש – שומשום ,בצל ירוק
ההכנה –
לטגן בנפרד את רצועות העוף על המחבת או ווק עם שמן.
להוציא לצד.
להמשיך ולהקפיץ ירקות לפי סדר – בצל ואז הכל חתוך לרצועות או קוביות.
להקפיץ כמה דקות ואז להוסיף תבלינים ורטבים.
לערבב עם העוף.
להוסיף נודלס מבושל לערבב טוב ולפזר בצל ירוק ושומשום מעל.