סלט חצילים בלאדי עם פלפלים קלויים

אתי מור
סלט חציל בלאדי ופלפלים קלויים
מאת – אתי מור
המרכיבים
2 גמבה אדומה
חציל בלאדי העגול חיתוך לקוביות
שום כתוש
פלפל חריף
שמן  זית
מלח
פפריקה
לימון
פטרוזיליה קצוצה
ההכנה
 את הגמבות להניח שלמות רק ללא העוקץ והליבה, בתבנית להעביר לתנור 200 מעלות בגריל  עד שקלוי היטב,
בתבנית עם דף אפייה משומן לשים את קוביות החציל לפזר מלח ושמן זית בנדיבות לערבב ולהעביר לתנור עד שנעשים רכים וזהובים
כשהפלפלים מוכנים להעביר לכלי ולסגור היטב לחצי שעה כדי שהאדים ירככו את הקליפה ואז ממש קל לקלף..
לשים בקערה שום קצוץ וסחוג או פלפל חריף קצוץ מלח , מעט פפריקה מיץ לימון
כשהפלפלים קלופים לחתוך לקוביות גסות חושים בקערה, כשהחצילים מוכנים גם להעביר לקערה לערבב בעדינות להוסיף חופן פטרוזיליה קצוצה ולהגיש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *