רולדות שמרים שוקולד כמו של פעם

רולדת שמרים כמו של פעם – תמי בר ישי

רולדת שמרים, מתכון של אמא שקיבלה מסבתא….. אין על העוגות של פעם


בקערת המיקסר:
2 כפות שמרים
חצי כוס מים
2 כפות סוכר
לערבב ולתת לזה לנוח חמש דקות
לאחר מכן להוסיף:
קילו קמח
2 סוכר וניל
כוס סוכר (חד פעמי קר)
חצי כוס שמן
200 גרם חמאה מומסת
3 ביצים טרופות
ו-2 וחצי כוסות מים פושרים
הבצק רך מאוד מאוד מאוד, עד נוזלי, תתחילי עם 2 כוסות מים ואז תוסיפי את החצי אם נראה לך
חצי שעה התפחה
לחלק ל-6
לקמח משטח, לרדד לעלה דקיק
מילוי:
4 כפות קקאו
כוס שמן
4 כפות סוכר
כף פודינג וניל
לערבב למשחה חלקה
אפשר כל ממרח מוכן, נוטלה…
מיד כשמגלגלים, למרוח ביצה סומסום, להכניס לתנור 180 מעלות עד להשחמה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *