עוגת סולת מהירה – בסבוסה

עוגת סולת- יליזבטה מיכאלוב

 

הכי פשוטה וטעימה שיש

פרווה לשבת

4 ביצים
3/4 כוס סוכר,
3/4 כוס שמן
כוס קמח תופח
כוס מיץ תפוזים
כוס סולת

סירופ-

כוס מים

3/4 כוס סוכר

מיץ לימון

להקציף ביצים עם סוכרבמיקסר לתערובת תפוחה מאוד.

להוריד מהירות המיקסר ולהוסיף את שאר המצרכים,להעביר לתבנית מלבנית 20/30

לאפות ב180 מעלות כ50 דקות.

מבשלים את הסירופ
כשעוגה מוכנה לשפוך סירופ.כוס מים עם 3/4 כוס סוכר ו2 כפיות מיץ לימון

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *