סלט קינואה משגע – מאת ליאת גוטמן סאסי
המרכיבים-
כוס קינואה
2 תפוחי עץ סמיט
4 ענפי סלרי
חופן משמש מיובש
חמוציות
שקדים קלויים
3 כפות שמן זית
כף דבש
כף חומץ יין
שן שום כתושה
סלט קינואה לאירוח – קל טעים ובריא
ההכנה –
לבשל קינואה במים כמו פסטה. לסנן היטב.
להעביר לקערה ולהוסיף תפוחי עץ מקולפים חתוכים לקוביות קטנות,
סלרי עלים קצוץ, משמש מיובש חתוך לקוביות, חמוציות, שקדים קלויים.
לערבב רוטב – שמן זית, דבש, חומץ בן יין לבן ומעט שום כתוש.