עוגת נפוליאון – בצק עלים עם קצפת וניל

טובה ניסים

עוגת נפוליאון

קרמשניט קצפת ופודינג – מאת טובה ניסים 
המרכיבים-
1 חבילת בצק עלים  ק"ג
מעט סוכר לפיזור
לקצפת –
2 שמנת רגילה או צמחית לפרווה
אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב/צמחי

עוגת נפוליאון – בצק עלים עם קצפת וניל

ההכנה- 
לפרוס את הגליל של הבצק ולחתוך לריבועים.
לרפד תבנית תנור בנייר אפיה לפזר סוכר מעל הנייר שבתבנית.
לשים את מרובעי הבצק החתוך וגם לפזר מלמעלה סוכר
ולאפות על 200. עד קבלת צבע קרמל .
לקרר ולחתוך על ריבוע באמצע להכין קרם ולזלף פנימה.
 לפזר מעל אבקת סוכר

עוגת נפוליאון – בצק עלים עם קצפת וניל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *