רול צרפתי – בייגל מתוק וטעים

רול צרפתי משגע ביס של גן עדן – עופרה טלבי
המרכיבים-
לבצק:
ק"ג קמח,
כוס סוכר,
4 כפות שטוחות אינסטנט פודינג וניל,
2 כפות שמרים יבשים,
כוס שמן,
כפית תמצית וניל משובחת,
1 ביצה,
כ 2.5 כוסות מים חמימים
ההכנה –
ללוש היטב במיקסר את כל המרכיבים. 10 דקות .
ולהניח לבצק שיכפיל את נפחו,
לקרוץ עיגולים קטנים (ככדור פינג פונג)
ולהניח על משטח משומן מעט, לרדד 2 עיגולים לצורת נקניק קטן, ל
הצמיד את שניהם וללפף לצורת בורג ואז לצורת עיגול,
להניח בתבנית ולהתפיח בשנית,
בינתיים להכין סירופ סוכר:
מכוס סוכר וכוס מים ופרוסת לימון ולהניח בצד שיתקרר,
לפני האפייה למרוח את הרולים בביצה טרופה ולקשט בשקדים פרוסים דק,
 להכניס לאפייה לתנור 190° טורבו, בערףך חצי שעה אפייה או קצת יותר
להבריש אותן מיד כשיוצאות חמות בסירופ סוכר
בתיאבון!
שנה טובה וחתימה טובה!

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *