קציצות הקבב הכי טעימות שיש

צילום – מיכלי גולן

הקבב הכי טעים בעולם !

 

המרכיבים

חצי  קילו בשר בקר טחון טרי עם שומן
50 גרם שומן כבש (לייה) קצוץ
בצל גדול דק
4 שיני שום כתושות
צרור פטרוזיליה/כוסברה קצוץ
כפית בהרט

פלפל שחור
כפית מלח

ההכנה

 

בקערה לערבב את כל המרכיבים,
ליצור קבב כעיגולים או לאורך.  להניח על צלחת ולהכניס למקרר כמה שעות.
לחמם מהגל ולשים על המנגל אם אין אפשר במחבת לוהטת.

 

4 תגובות

  1. יש לי סאגה פתוחה איתכם והנסיון רע. רכשתי בסניף גלילות סקודה אוקטביה. ב 15.11 לקחתי את האוטו לבדיקה ואישרתי לכם לתקן את הליקויים שנמצאו בו. העברתי לכם את מלוא התשלום. מאז עד עכשיו, מעל 3 שבועות לא קיבלתי עדיין את הרכב. שבעתי הבטחות בשפע על זה שעובדים על הרכב במטרה להוציא את הרכב במצב אופטימלי. ב 3 שבועות אפשר לפרק רכב לגורמים ולהרכיבו מחדש 3 פעמים. אני שוקל לפרסם ביום שני את נסיוני הגרוע איתכם בפייסבוק… אתם לא מותירים לי הרבה ברירות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *