כאלה בורקס יפים ולא תאמינו ממה הם עשויים

כאלה יפים וכמה קל להכין אותם

בורקס מלוואח ממולא בחזה עוף וגזר עשבי תיבול וגזר על מצע של רוטב פטריות ופטריות

אני מאוד אוהבת להשתמש בהתקן של מלאווח להכנת בורקס

ממליצה המתכון – איטל איטלי

למתכון:

המרכיבים-חצי קילו חזה עוף

פטרוזיליה קצוצה

גזר מגורד

תבלינים

מלח פלפל

טריאקי

סילאן

תבלין קציצות או פרגיות

פטריות

 

 

ההכנה

 

להוציא מלאווח למקרר להפשרה .

חזה עוף לחתוך לקוביות קטנות

פטרוזליה ללא גבעולים

לטגן בצל אחד לקוביות עד שזה זהוב. להוסיף עוף ולטגן.

להוסיף גזר מגורד ופטריות ופטרוזיליה. לתבל מלח פלפל שחור פפריקה אדומה מעט כורכום כף טריאקי כף סילאן תבלין פרגיות  לטגן היטב ולתת לזה שיתקרר לחלוטין

לפתוח מלאווח ולמלא התערובת לסגור לצורת שתי וערב למרוח ביצה ולאפות 180 מעלות עד שיזהיבו

 

איך לסגור את הבורקס מוסבר בסרטון

 

 

סרטון הכנה של הצורה שתי וערב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *