תפוח אדמה מוקרם – זה יצוא מושלם! לשבועות
טלי לוי
המרכיבים-
5-6 תפוחי אדמה
50 גרם חמאה
שן שום קטנה
סלסלת פטריות פרוסה
שמנת לבישול
כוס וחצי חלב
כף אבקת מרק פטריות
מלח
פלפל שחור
רבע כוס פרמזן
חופן לפיזור גבינה צהובה מגורדת
ההכנה –
להרתיח תפוחי אדמה רבע שעה ולסנן לפרוס לפרוסות או קוביות.
להניח בתבנית
בסיר לחמם חמאה 40-50 גרם, לגרד שום
להכניס פטריות חתוכות לערבב כל הזמן.
להוסיף מרק פטריות לערבב ואז שמנת לבישול 250 מל וכוס וחצי חלב, מלח פלפל לבשל כמה דקות .
להוסיף פרמזן מגורד… לערבב .
לשפוך את הרוטב על התפוחי אדמה לפזר מעט גבינה צהובה ולהכניס לתנור עד שהגבינה הצהובה משחימה .. בתאבון !!!!
את הרוטב אני עושה גם לפסטה
6 תגובות
שלום רב,
אני נהנית מאד מהמתכונים שאתם מציעים.
האם מתקיימת אצלכם האפשרות לקבל במייל או בווטסאפ
עידכונים על כל מתכון חדש שיוצא לאור?
בטח יש קבוצת ווטסאפ
https://chat.whatsapp.com/EC77WC1zJr1GDwcA7jci51?fbclid=IwAR0L2pq1V7RzvfPuelBk2Ccjok1CUVFzaku8qgRlMwuLdBromiEyXhMrIhY
היי חייבים לשים גבינת פרמז'ן או שאפשר לוותר?
לא חייבים אפשר לותר אם אין
נראה טעים מאד. אך לא כתוב בכמה מעלות לאפות ובערך כמה זמן
180 מעלות 40 דקות לערך