צלי בשר מספר 5 עם מנגולד ואריסה

צילום – פרח בן עזרא

צלי בשר מספר 5 עם מנגולד – סלק עלים ואריסה

איזה טעים תבשיל פצצה לשבת

הכינה ושיתפה פרח האלופה

מאת – פרח בן עזרא

המרכיבים-

צלי כתף מספר 5  קילו בערך

כורכום

עלה דפנה

בצל

שום

בצל

עלי מנגולד חבילה

מרק עוף

פפריקה מתוקה

מעט כמון

כף גדושה אריסה

כורכום

ההכנה –

 

להרתיח את הבשר כשהוא פרוס שעה וחצי עם כורכום בצל חצוי ועלה דפנה(אפשר בסיר לחץ)
אחר כך בסיר – לטגן שום ובצל ולהוסיף בהדרגה עלי מנגולד קצוץ
ותבלינים …מרק עוף פפריקה כמון,  אריסה ומעט כורכום
ולטגן הכל יחד
לסדר את הבשר ולהוסיף מים רותחים לכסות .
לבשל עוד שעה וחצי נוספות
לבדוק אם יש צורך להוסיף עוד תבלינים .
לצמצם נוזלים עד שמסמיך.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *