צלי בשר מספר 5 עם מנגולד – סלק עלים ואריסה
איזה טעים תבשיל פצצה לשבת
הכינה ושיתפה פרח האלופה
מאת – פרח בן עזרא
המרכיבים-
צלי כתף מספר 5 קילו בערך
כורכום
עלה דפנה
בצל
שום
בצל
עלי מנגולד חבילה
מרק עוף
פפריקה מתוקה
מעט כמון
כף גדושה אריסה
כורכום
ההכנה –
להרתיח את הבשר כשהוא פרוס שעה וחצי עם כורכום בצל חצוי ועלה דפנה(אפשר בסיר לחץ)
אחר כך בסיר – לטגן שום ובצל ולהוסיף בהדרגה עלי מנגולד קצוץ
ותבלינים …מרק עוף פפריקה כמון, אריסה ומעט כורכום
ולטגן הכל יחד
לסדר את הבשר ולהוסיף מים רותחים לכסות .
לבשל עוד שעה וחצי נוספות
לבדוק אם יש צורך להוסיף עוד תבלינים .
לצמצם נוזלים עד שמסמיך.
תגובה אחת
הולכת לנסות