סלמון בתנור הכי חגיגי וטעים שיש במיוחד לחג – לא תאמינו כמה שזה קל להכין

גילת אברהם

סלמון בתנור הכי חגיגי וטעים שיש במיוחד לחג – לא תאמינו כמה שזה קל להכין

חייב אצלנו תבנית כזו על שולחן החג

דג סלמון זה מעדן ובריא במיוחד.

המתכון עפ"י אהרוני

הכינה – גילת אברהם

מתכונים לפסח כאן 

חוברת המתכונים לפסח 

המרכיבים-

קילו פילה סלמון טריפרוס למנות

2 כפות דבש

2 כפות חרדל

כף רוטב סויה

מיץ לימון 2 כפות

3 כפות שמן זית

שבבי צ'ילי קצת

פלפל שחור גרוס

מעט מלח גס

טימין יבש 2 כף.

ההכנה –

מסדרים את הדג על נייר אפיה בתנית הגשה מזכוכית או קרמיקה.

מערבבים את כל התבלינים לרוטב אחד.

מברישים את הנתחים.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 240 מעלות

10-15 דקות

אפשר לשים חצאי עגבניות שרי בצדדים או כל ירק אחר .

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *