מתכון לעוגת שוקולד וקוקוס הנצחית מפעם

הדר שפירא

מתכון לעוגת שוקולד וקוקוס העוגה הנצחית של פעם

אין ביס יותר טעים מזה

לאוהבי הקוקוס

המתכון של אורטל עמרם

הכינה – הדר שפירא

המרכיבים-

חצי כוס חלב

רבע כוס שוקולית

רבע כוס קקאו

חצי כוס סוכר

200 גר' חמאה/מרגרינה רכה

5 ביצים מופרדות

כוס סוכר

כוס וחצי קמח תופח

2 כוסות קוקוס

ההכנה –

בסיר נחמם

חלב,שוקולית קקאו וחצי כוס סוכר.

עד שנמס היטב. נוסיף חמאה ונערבב לתערובת חלקה.

נעביר לקערה.

נפריד ביצים ונעביר חלמונים לשוקולד.

נקציף חלבונים עם כוס סוכר

נערבב לתוך השוקולד את הקמח.

נוסיף 2 כפות גדושות מקצף הביצים לתערובת השוקולד ונערבב.

נקפל לתוך הקצף של החלבונים את הקוקוס.

נעביר חצי מתערובת השוקולד של העוגה לתבנית.

מעליה נעביר את תערובת הקוקוס. מעל נשים את התערובת שוקולד שנותרה בכפות ובעדינות.

תבנית משומנת 24 עגולה

180 מעלות 40 דקות אפיה

ציפוי –

לחמם חצי כוס שמנת מתוקה/פרווה

להכניס לתוכה 100 גר' שוקולד מריר.

לשפוך מעל העוגה אחרי שהתקררה.

 

 

 

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *