העוגה הזו היא פשוט נהדרת
תמיד היא מצליחה
נא לעקוב אחרי ההוראות.
מאת אתי ממן
תבנית בקוטר 20
המרכיבים-
7 ביצים
2 סוכר וניל
כוס ורבע סוכר
750 גר גבינה לבנה
שמנת חמוצה גביע
רבע כוס חלב
5 כפות מלאות קורנפלור
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
קורט מלח
ההכנה –
להוציא כל המצרכים שעתיים לפני.
להפריד ביצים .
להקציף חלבונים עם כוס סוכר וקורט מלח .
לערבב עם מטריפה,בקערה שניה כל השאר חלמונים, גבינות והכל.
לקפל קצף לתוך קערת הגבינות .
תנור לחמם על 180 עם תבנית ומים חמים למטה בחלק התחתון.
מניחים בתחתית התבנית נייר אפייה.
יוצקים את הבלילה לתבנית.
שמים על הרשת במרכז התנור .
20 דקות על 180
ואחר כך 150 מעלות עוד שעה.
לכבות ולהשאיר בתנור .
אין לפתוח את התנור במהלך האפייה.
לאחר קירור קשטו כיד הדמיון
ניתן להכין גם ב 2 תבניות פס
התבניות תוכלו לרכוש אצל אתי ממן
2 תגובות
סוג הגבינה חשוב אני משתמשת בתבור לאפיה 500גר ועוד 250 רגילה רצוי 9%
כאן גבינה לבנה