לביבות כרישה ותפוחי אדמה שידרוג מושלם

אריאלה גולדמן

 

לביבות כרישה ותפוחי אדמה

מתכון – אריאלה גולדמן

כמות :כ 15 לביבות

 

המרכיבים –

2 כרישות בגודל בינוני- להיפטר מהעלים הירוקים.

תפוח אדמה גדול

בצל

חופן שמיר

2 ביצים

5 כפות גדושות פירורי לחם

מלח

פלפל שחור

כורכום

כמון

או ראס אל חנות

ההכנה –

הכרישה – החלק הלבן והירוק בהיר לפרוס לטבעות דקיקות ולבשל במים עד שהכל רך בערך כשעה .

לטחון בקוצץ מזון יחד עם תפו"א גדול לא מבושל ,בצל בינוני
וחופן נדיב עשבי תיבול מה שאתם אוהבים ( הוספתי שמיר )
להוסיף:
2 ביצים L
5 כפות גדושות פירורי לחם לבנים
כפית שטוחה מלח
כפית פלפל שחור
רבע כפית כורכום
אפשרות: רבע כפית ראס אל חנות

ליצור כדורים ולפחוס ללביבה
לטגן בשמן גובה כמו לשניצלים עד הזהבה יפה מ 2 הצדדים.
[ הן מזהיבות בצ'יק אז לשים לב ].
* ניתן לאחסן במקרר כ 3 ימים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *