לביבות כרישה ותפוחי אדמה
מתכון – אריאלה גולדמן
כמות :כ 15 לביבות
המרכיבים –
2 כרישות בגודל בינוני- להיפטר מהעלים הירוקים.
תפוח אדמה גדול
בצל
חופן שמיר
2 ביצים
5 כפות גדושות פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
כורכום
כמון
או ראס אל חנות
ההכנה –
הכרישה – החלק הלבן והירוק בהיר לפרוס לטבעות דקיקות ולבשל במים עד שהכל רך בערך כשעה .
לטחון בקוצץ מזון יחד עם תפו"א גדול לא מבושל ,בצל בינוני
וחופן נדיב עשבי תיבול מה שאתם אוהבים ( הוספתי שמיר )
להוסיף:
2 ביצים L
5 כפות גדושות פירורי לחם לבנים
כפית שטוחה מלח
כפית פלפל שחור
רבע כפית כורכום
אפשרות: רבע כפית ראס אל חנות
ליצור כדורים ולפחוס ללביבה
לטגן בשמן גובה כמו לשניצלים עד הזהבה יפה מ 2 הצדדים.
[ הן מזהיבות בצ'יק אז לשים לב ].
* ניתן לאחסן במקרר כ 3 ימים.