את עוגת התפוחים הזו הכינה חנה לזכרו של החייל –
"לעילוי נשמת החייל יששכר בן אבישי ולאה שאהב את עוגת התפוחים.
כבר אפיתי מס פעמים….והעוגה נהדרת
מתכון שאחותו פרסמה.
תודה על המתכון ".
המרכיבים-
3 תפוחים חתוכים דק או מגורדים
כוס שמן
כוס ורבע סוכר
3 ביצים
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
כפית קינמון
חצי כוס אגוזי מלך גרוסים
ההכנה –
מערבבים בקערה אחת את הביצים עם הסוכר והשמן מוסיפים את התפוחים .
מערבבים בקערה שניה את כל המצרכים היבשים כולל האגוזים
מאחדים בין שתי הקערות עד לבלילה אחידה.
מוזגים ל2 אינגליש קייק
אופים בחום 180 מעלות כ- 40 דקות
מומלץ לבדוק עם קיסם למרכז העוגה כדי לראות אם היא מוכנה
בהצלחה
תכינו את העוגה לשבת לזכרו של יששכר
שנדע רק ימים טובים
יהי זכרו ברוך