עוגת התפוחים של החייל יששכר – תכינו לזכרו ולעילוי נשמתו

Hanna Ovadia

את עוגת התפוחים הזו הכינה חנה לזכרו של החייל –

"לעילוי נשמת החייל יששכר בן אבישי ולאה שאהב את עוגת התפוחים.
כבר אפיתי מס פעמים….והעוגה נהדרת 😋  מתכון שאחותו פרסמה.
תודה על המתכון ".
המרכיבים-
3 תפוחים חתוכים דק או מגורדים
כוס שמן
כוס ורבע סוכר
3 ביצים
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
כפית קינמון
חצי כוס אגוזי מלך גרוסים
ההכנה –
מערבבים בקערה אחת את הביצים עם הסוכר והשמן מוסיפים את התפוחים .
מערבבים בקערה שניה את כל המצרכים היבשים כולל האגוזים
מאחדים בין שתי הקערות עד לבלילה אחידה.
מוזגים ל2 אינגליש קייק
אופים בחום 180 מעלות כ- 40 דקות
מומלץ לבדוק עם קיסם למרכז העוגה כדי לראות אם היא מוכנה
בהצלחה
תכינו את העוגה לשבת לזכרו של יששכר
שנדע רק ימים טובים
יהי זכרו ברוך

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *