טבחה של קיץ – קציצות ושעועית ברוטב מהמם

Daniel Levy

קציצות עם שעועית לבנה ותפוחי אדמה טבחה של קיץ מבית אמא

 

המרכיבים-

לקציצות :
חצי קילו בשר טחון צלעות
חופן פטרוזיליה קצוצה
בצל מגורד
שן שום כתושה
פלפל שחור
מלח
מעט כמון
מעט ראס אל חנות

לרוטב –

בצל

שום

שעועית לבנה מבושלת

2 תפוחי אדמה

כפית פפריקה

כמון

מלח

פלפל

כף גדושה רסק

 

ההכנה

קציצות –
מערבבת הכל יחד טוב נותנת לזה לנוח 40 דק שיתפוס את הטעמים .

לרוטב :
מטגנת בצל
4 פרוסות שיני שום
מוסיפים שעועית לבנה, 2 תפוחי אדמה
תבלינים פפריקה מתוקה בשמן
כמון
פלפל שחור
מלח
טיפה מרק עוף
כף רסק מרוכז
כוס וקצת מים
נותנת לזה לרתוח ומכניסה את הקציצות . בישול כ40 דקות עד שעה .

מושלם ביחד עם קוסקוס
או אורז לבן
בתאבון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *