כרוב כבוש ביתי. פצצת פרוביוטיקה
מאת – Mary Kivis
המרכיבים-
כקילו כרוב
2 גזרים
1 כף מחוקה מלח שולחן.
ההכנה –
לקנות כרוב צעיר, ירקרק. לפרוס דק דק
לגרד גזר או לחתוך דק.
לפזר מעל מלח ולמעוך היטב עם היד.
להניח בקערה, מעל להניח צלחת ומעל משקולת ולכסות .
פעמיים שלוש ביום להפוך את הכרוב כדי שייצאו גזים.
אצלי היה מוכן תוך שלושה ימים.
אפשר להכניס הכל לצנצנת – וכל יום לפתוח
לוקח כ- 3 ימים
בקיץ לפעמים פחות .
תגובה אחת
האם משאירים בחוץ או במקרר?