עוגת סולת- יליזבטה מיכאלוב
הכי פשוטה וטעימה שיש
פרווה לשבת
4 ביצים
3/4 כוס סוכר,
3/4 כוס שמן
כוס קמח תופח
כוס מיץ תפוזים
כוס סולת
סירופ-
כוס מים
3/4 כוס סוכר
מיץ לימון
להקציף ביצים עם סוכרבמיקסר לתערובת תפוחה מאוד.
להוריד מהירות המיקסר ולהוסיף את שאר המצרכים,להעביר לתבנית מלבנית 20/30
לאפות ב180 מעלות כ50 דקות.
מבשלים את הסירופ
כשעוגה מוכנה לשפוך סירופ.כוס מים עם 3/4 כוס סוכר ו2 כפיות מיץ לימון
תגובה אחת
אפשר מתקון חלבי