סלמון בתנור הכי חגיגי וטעים שיש במיוחד לחג – לא תאמינו כמה שזה קל להכין
חייב אצלנו תבנית כזו על שולחן החג
דג סלמון זה מעדן ובריא במיוחד.
המתכון עפ"י אהרוני
הכינה – גילת אברהם
מתכונים לפסח כאן
המרכיבים-
קילו פילה סלמון טריפרוס למנות
2 כפות דבש
2 כפות חרדל
כף רוטב סויה
מיץ לימון 2 כפות
3 כפות שמן זית
שבבי צ'ילי קצת
פלפל שחור גרוס
מעט מלח גס
טימין יבש 2 כף.
ההכנה –
מסדרים את הדג על נייר אפיה בתנית הגשה מזכוכית או קרמיקה.
מערבבים את כל התבלינים לרוטב אחד.
מברישים את הנתחים.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 240 מעלות
10-15 דקות
אפשר לשים חצאי עגבניות שרי בצדדים או כל ירק אחר .
5 תגובות
רוטב סויה אמיתי הוא חמץ. שימו לב למי שמקפיד
יש כשר לפסח אפילו של אוסם בסיגנון זה בסדר
הירקות יספיקו להיאפות בזמן הזה או שכדאי לתת להם בישול מקדים?
יספיקו זה טמפרטורה גבוהה – עגבניות הכוונה –
ירקות אחרים תני בישול לפני
מה אפשר לשים במקום חרדל וסויה? כדי שיתאימו בפסח למי שלא אוכל קטניות?